top of page

VELKOMMEN TIL LIVSOPRYDNING

Livsoprydning er opstået som resultatet af mit eget udfordrende indre arbejde med oprydning på alle livsområder.

IMG_1330.jpg

Fra fastlåsthed til flow

Det som startede som en lavpraktisk oprydning i mit hjem, da jeg var ung, bredte sig stille og roligt igennem årene også ud til mine spisevaner, relationer, følelser, tanker og mønstre. Jeg har bevæget mig fra overvældelse, fastlåsthed og hæmmende perfektionismekrav mod større balance, energiflow, rummelighed og selvaccept.

Jeg bliver nok aldrig et supertjekket ordensmenneske som altid har styr på alle livsområder, men det er heller ikke længere et mål for mig.

Jeg har gennem min selvudviklingsproces formået at bryde mine selvdestruktive mønstre med udskydelsesadfærd, dårlige vaner og selvundertrykkende livsvalg, så jeg i dag er blevet meget bedre til at være vågen og nærværende i mit liv. Jeg har lært at tage ansvar for at rydde op, sætte grænser, afslutte projekter og være selvkærlig og lytte til min krops behov uden de store overspringshandlinger og dulmeadfærd.

Jeg har på min rejse mod rummelighed og bevidsthed oplevet, hvordan dét at tage ansvar for min egen trivsel på alle livsområder i høj grad handler om at være tilstede, dér hvor jeg er. Uden nærvær og bevidsthed opdager vi ikke, at der er stillestående energi i vores hjem, at vi undertrykker vores egne behov eller overskrider vores egne – eller andres - grænser.

Jeg er blevet bevidst om mine mønstre på alle livsområder og er begyndt at tage ansvar i stedet for at føle mig som et offer for mine livsomstændigheder. Jeg er nået til den vigtige erkendelse, at andre ikke kan hjælpe mig med at tage mig sammen til at rydde op –  i mit sind, mit hjem, min krop, mine vaner, mønstre, eller relationer – ansvaret er mit!

I bogen ”At være der hvor du er” beskriver psykolog Bent Falk meget præcist, hvad det er, jeg har erfaret gennem min intensive livsoprydningsproces: 

God hjælp er hjælp til selvhjælp.  Al anden hjælp er overgreb.

 

Når du tager ansvar FOR, tager du ansvar FRA.

 

Det er bedre at lære den sultne at fiske end at give ham en fisk

 

Arbejdet i mine terapigrupper og på mine livsoprydningsforløb tager derfor IKKE udgangspunkt i, at jeg er hjælper og deltageren skal hjælpes. Mit fokus er på dine iboende ressourcer og din evne til SELV at tage ansvar.

 

Jeg oplever en enorm styrke, glæde og energi, når mennesker deler livets udfordringer og udvikler sig SAMMEN!

Følg med på Livsoprydning på facebook og se mine nyeste kurser, foredrag og workshops.

bottom of page