top of page

OM MIG

Min mission er at hjælpe mennesker med at få øje på, hvordan man selv kan ændre sin egen indre tilstand og hæve energien i sit liv.

 

Mine egne livserfaringer har givet mig en stærk tro på, at vi meget ofte har mulighed for at gøre noget, som kan forbedre vores indre tilstand og vores livskvalitet bare en lille bitte smule.

 

Igennem mit liv har jeg efterhånden fået opbygget en anseelig værktøjskasse med effektive teknikker til at hæve energien i sit liv. Ofte er det helt banale små ting, vi skal huske at gøre, når vi er triste, fastlåste eller overvældede. Det kan nærmest være magisk og skabe et kæmpe skift i ens tilstand at gå en lille tur, trække vejret dybt, kæle med et dyr, høre en god sang, ringe til en ven eller købe en buket blomster til vindueskarmen. 

 

Når livet er allermest udfordrende, kan det være meget svært på egen hånd at hæve energien indeni eller i sine omgivelser. Så er det rigtig vigtigt at række ud og bede om hjælp. Min fornemmeste opgave som terapeut og underviser er derfor at støtte og inspirere mennesker, så de kan selv kan få øje på lyset, høre musikken og nyde blomsterne igen.

 

Jeg hedder Camilla Lender og bor på Amager med min mand, vores to store børn og en lille hund.​ Jeg er tidligere speciallærer for voksne, men arbejder nu som psykoterapeut i min egen praksis. I hele mit voksenliv har jeg interesseret mig meget for selvudvikling og for arbejdet med fysisk og psykisk oprydning og balance i hjem, krop og sind.

 

I mange år har jeg arbejdet intensivt med mine egne uhensigtsmæssige mønstre som skabte overvældelse, rod og ubalance på flere livsområder, og jeg brænder for at støtte andre i arbejdet med at bryde mønstre og skabe nye gode vaner.

 

Jeg researcher og nørder konstant og kan rigtig godt lide at formidle, motivere og inspirere andre. 

 

Jeg elsker at få lov til at kombinere min brede viden fra min psykoterapeut-uddannelse, heilpraktikeruddannelsen, min master i coachingpsykologi og Bachs Blomsterterapiuddannelsen i mit holistiske arbejde med livsoprydning i hjem, sind og krop. 

 

Min passion er at hjælpe mennesker med at finde deres egen indre motivation til at rydde op på alle livsområder og gøre livsoprydningen til en glædesfyldt og selvkærlig proces.

 

I mit eget liv har jeg bevæget mig fra overvældelse, alt eller intet - tænkning, rod og hæmmende perfektionisme mod langt større balance, indre ro, rummelighed, fleksibilitet og selvaccept, og jeg glæder mig til at hjælpe dig på DIN livsoprydningsrejse!

bottom of page